Lin­tu­jen yö 4.-5.5.

Lintujen yön osallistujat tutustuvat Helsingin Vanhankaupunginlahden lintukantaan Hannes Tiiran opastuksella. Ruovikkoinen merenlahti on kansainvälisesti merkittävä lintuvesi, jota ympäröivät monimuotoiset, osin luonnontilaisen kaltaiset metsät. 
 
Ohjelma alkaa perjantaina 4.5. yhteisellä päivällisellä Hotelli Avassa (Karstulantie 6, Vallila). Parhaaseen tarkkailuaikaan klo 4-7 kuljetaan Vanhankaupunginlahdella lintuja kuuntelemassa. Matkat taittuvat pikkubussilla. Mukana on useita yleisavustajia.

Hinta Kulttuuripalvelun jäsenille on 40 euroa, ei-jäsenille 55 €. Hinta sisältää päivällisen ja Lintujen yön ohjelman kuljetuksineen.
 
Majoitus Hotelli Avassa lisätään hintaan. Suosittelemme majoitusta kolmen huoneen huoneistossa. Jos huoneistossa majoittuu kuusi henkilöä, hinta on 25 €/hlö. Saatavilla on myös kahden hengen huoneita hintaan 59 €/huone. Aamiaisen hinta on lisäksi 9,50 €. Matkakulut korvataan 20 e€ylittävältä osuudelta käytettäessä halvinta matkustustapaa.
 
Sitovat ilmoittautumiset 22.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen osallistun[at]kulttuuripalvelu.fi tai puhelimitse kulttuurisihteerille, Tanja Rantalainen P. 040 964 9288.
 
Lisätietoa antaa Hannes Tiira pikkutiira@elisanet.fi
 
Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry ja Opintokeskus Sivis