Hilp­pa ja Hil­le­vi teat­te­rin ihan­ne­mat­kal­la - Ku­vai­lu­tul­kat­tu kier­ros Tampereen Teatterin ku­lis­seis­sa ti 7.5. klo 15

Hilppa ja Hillevi johdattavat vieraansa teatterin salaperäiseen maailmaan. Matkan aikana tutustutaan näyttelijäntyön mysteereihin sekä suomalaisen teatterin kiintotähtiin Emmiin ja Ellaan.


Teatterin magian innoittamina Hilppa ja Hillevi kertovat miten lavastus, puvustus ja tila vaikuttavat näyttelijään ja yleisöön. He kuvailevat miten roolihenkilöt syntyvät, mistä lavastaja saa inspiraationsa ja miten puvustus vaikuttaa näyttelijäntyöhön. Vieraat pääsevät kokeilemaan teatteripukuja ja astumaan parrasvaloihin teatterin näyttämölle.

Hilpan ja Hillevin matkassa sukelletaan menneeseen aikaan teatterimuistojen siivittämänä.

Käsikirjoitus, ohjaus ja roolityö: näyttelijä, ohjaaja ja kuvailutulkki Helena Ryti sekä ohjaaja, kuvailutulkki Anu Aaltonen.

Hilppa ja Hillevi Tampereen Teatterissa (Keskustori 2) tiistaina 7.5. klo 15. Kierros alkaa Tampereen Teatterin pääovilta, jotka avataan klo 14.30. Huomioithan, että vanhassa teatteritalossa on paljon portaita ja kynnyksiä.

Kierroksen kesto on n. 1,5 tuntia ja se on ilmainen.

Kierrokselle mahtuu noin 15 henkilöä. Ennakkoilmoittautumiset tekstiviestillä 1.4. alkaen P. 040 525 6200.

 

järj. Teatterimuseo