Mak­su­ton­ta ko­ro­na-ajan herk­kua net­ti­ra­dios­sa:

Kirjallisuudentutkija Jarkko Lauri johdattaa aiheeseen Tove Jansson muumien jälkeen ti 19.5. klo 18-19.30

Tiesitkö, että Tove Jansson kirjoitti myös 11 teosta, joissa ei ollut muumeja? Myöhemmällä iällä Janssonista sukeutui lyhytproosan mestari, jonka kertomukset vetävät vertoja elämänviisaudessaan kenelle tahansa. Näkövammainen kirjallisuudentutkija Jarkko Lauri kertoo yleistajuisella luennollaan kuuluisimman kirjailijamme muumittomasta puolesta. Lauri työskentelee Oulun yliopistossa Koneen säätiön rahoittamassa projektissa, jonka tarkoituksena on kirjoittaa Janssonista kirja sekä suomeksi että englanniksi.

Voit esittää toiveita luennon suhteen tai tehdä Jarkolle kysymyksiä 12.5. mennessä. Lähetä kysymyksesi osoitteeseen tanja.rantalainen@kulttuuripalvelu.fi ja Tanja välittää ne luennoitsijalle.

Luento on maksuton. Linkki nettiradioon http://radio.nkl.fi:8000/iiris.mp3.m3u
Jos linkki ei toimi, kopioi osoite selaimen osoiteriville.

Luentoa seuraavana tiistaina 26.5. klo 18-20 aiheesta järjestetään novellipiiri Google Hangouts meet-ympäristössä. Novellipiirissä käsitellään Jarkko Lauurin johdolla Tove Janssonin ”Kertomus Hilosta, Havaijilta” -novellia, kokoelmasta Nukkekaappi (Dockskåpet).

Novellipiiri on kokeilu ja sellaisena maksuton. Ilmoittautuminen on kuitenkin välttämätöntä. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 25.5. sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi ja saat liittymisohjeet. Etäyhteyteen voi liittyä voi tietokoneen tai puhelimen (jopa lankapuhelimen) välityksellä.

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry ja Opintokeskus Sivis