Ku­vai­lu­tul­kat­tu Kaup­pa­mat­kus­ta­jan kuo­le­ma Kan­sal­lis­teat­te­ris­sa 12.9.2020 klo 13

Arthur Millerin näytelmäklassikko amerikkalaisen unelman vararikosta kuvailutulkataan näkövammaisten ryhmälle Kansallisteatterin Suurella näyttämöllä syyskuussa. Esityksen on ohjannut Mika Myllyaho ja päärooleissa nähdään Hannu-Pekka Björkman, Aku Hirviniemi, Samuli Niittymäki ja Kristiina Halttu. Kuvailutulkkina toimii Pipsa Toikka. Esityksen kesto on 2 h 45 min.

Tapaamme Ensi parven lämpiössä klo 12.15. Käynti lämpiöön Itäisen Teatterikujan tornista. Esteetön kulku hissillä Itäisen Teatterikujan kulmasta. Olethan ajoissa, koska kuvailutulkkauslaitteet testataan ennen esitystä.

Lipun hinta on 36 e ja 8 e/avustaja. Varaa lippusi esitykseen 27.8.2020 mennessä lähettämällä viesti osoitteeseen osallistun[at]kulttuuripalvelu.fi

(Kulttuurituottaja Tanjan loma-aikana 29.6.-31.7. lähetetyt viestit kuitataan elokuun alussa.)

Ilmoita montako lippua varaat ja kerro samalla postiosoitteesi laskutusta varten. Ilmoittautuminen on sitova. Liput laskutetaan vasta esityksen jälkeen.
Syksyn osalta Kansallisteatterin katsojapaikkoja on vähennetty ja kaikin tavoin pyritään yleisön ja henkilökunnan turvalliseen kokemukseen.

Tervetuloa teatteriin!

Kansallisteatteri ja Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry