Lau­lu­kurs­si 18.-20.5.2018

Kulttuuripalvelu järjestää 18.-20.5.  laulukurssin, jonka opettajana toimii Petri Rautio. Kurssipaikka on opettajan esteetön työtila Pajamäessä, osoitteessa Poutamäentie 1. Kurssi sisältää kolme laulutuntia pariopetuksena ja neljä tuntia yhteisopetusta. Tunneilla tehdään kaikkea, mikä liittyy laulamiseen: Ääniharjoituksia, laulujen harjoittelua ja tietenkin itse laulamista ja sen ulottamista kohti kuulijaa, kontaktin ottamista. Aiempaa kokemusta ei tarvita, riittää kun saapuu paikalle avoimin mielin.
 
Kurssin hinta on Kulttuuripalvelun jäsenille 60 e ja ei-jäsenille 105 e. Matkakulut korvataan 20 e ylittävältä osuudelta käytettäessä halvinta matkustapaa. Kurssille voidaan ottaa enintään kahdeksan osallistujaa.
Ilmoittaudu laulukurssille 9.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen osallistun[at]kulttuuripalvelu.fi tai puhelimitse kulttuurisihteerille P. 040 964 9288. Kerro ilmoittautuessasi ne 3-4 laulua, joita haluaisit harjoitella kurssin aikana. Opettaja tarvitsee lauluista nuotit/soinnut. Tarvittaessa Kulttuuripalvelun toimisto auttaa nuottien metsästyksessä (käytettävissä on Suuri Toivelaulukirja -sarja).
 
Tervetuloa laulamaan!
 
Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry ja Opintokeskus Sivis