Siirry pääsisältöön

Jamit

Tervetulleita ovat kaikki laulajat ja soittajat taitotasoon katsomatta. Jameissa soitetaan lähtökohtaisesti akustisia soittimia. Ohjelmisto suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa ennen tapahtumaa.

Aika

Paikka

Kääntöpaikka, Intiankatu 1, Arabia, Helsinki

Osallistujat saavat ennen tilaisuutta äänitteellä materiaalit, joista kappaleet voi opetella etukäteen. Ohjelmisto valitaan ja sovitetaan siten, että kaikilla soittajilla olisi instrumenttiin ja taitotasoon katsomatta mielekästä, mukavaa ja sopivasti haastavaakin soitettavaa.

Jamien osallistumismaksu sisältää ennakkomateriaalin ja ohjelman paikan päällä. Ruokailuista, majoituksista ja kyydeistä jokainen vastaa itse. Paikalla on yleisavustaja, joka pystyy auttamaan liikkumisessa. Ruokailut hoidetaan kimppatilauksella esim. Woltista.

Ilmoittautumisajan päätyttyä perustamme tapahtuman Whatsapp-ryhmän, jonne toivomme osallistujien liittyvän. Pakko ei tietenkään ole. Ryhmässä voimme käydä läpi kaikkia käytännön kysymyksiä, kuten soitettavia kappaleita ja sovituksia.

Lisätietoja tapahtumasta: joose@jooseojala.fi

Tapahtuman hinta on Kulttuuripalvelun jäsenille 50 € ja ei-jäsenille 90 €. Ilmoittautuminen on nyt auki. Suljemme sen elokuun lopussa, niin että vetäjille jää tarpeeksi aikaa valmistaa materiaali, ja osallistujille tarpeeksi aikaa sisäistää se. Ilmoittaudu jameihin siis viimeistään 31.8. sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi. Kerro ilmoittautuessasi soittimesi, toivekappaleesi ja puhelinnumerosi Whatsapp-ryhmään liittämistä varten.

Huomioithan, että ilmoittautumisia ei kuitata kulttuurituottajan loman aikana juhannuksesta 28.7. asti.

järj. Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ja Sivis-keskus