Siirry pääsisältöön

Ku­vai­lu­tul­kat­tu En­sim­mäi­nen tasavalta

Kulttuuripalvelu järjestää yhteistyössä Kansallisteatterin kanssa teatteriretken kuvailutulkattuun Ensimmäinen tasavalta -esityksen la 2.12. klo 13 alkavaan näytökseen.

Aika

Paikka

Kansallisteatterin Suuri näyttämö, Vilhonkatu 11

”Salaliittoja, terroria, poliittista väkivaltaa, ääriryhmien vallankumoushankkeita… Suomalaisen demokratian syntyhistoria on poliittinen trilleri, josta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Kansallisteatterin pääohjaaja Esa Leskisen kirjoittama ja ohjaama Ensimmäinen tasavalta on kertomus siitä, kuinka tsaarin vallan alla viruvasta, Euroopan takapajuisimmasta sääty-yhteiskunnasta vähitellen muotoutui demokraattinen, moniäänisyyttä ja oikeusvaltioperiaatetta kunnioittava Suomi.”

Liput:

55 €/peruslippu

49 €/eläkeläislippu

23 €/opiskelijalippu

48 €/ryhmälippu kun ryhmässä on min. 20 hlöä (perus-/eläkeläislippua)

45 €/ryhmälippu kun ryhmässä on min. 50 hlöä (perus-/eläkeläislippua)

0 €/avustajat

Kerro ilmoittautuessasi, onko sinulla oikeus opiskelija – tai eläkeläisalennukseen. Laskemme hinnan ilmoittautumisajan päätyttyä osallistujalle edullisimman mukaan. Kerro myös, onko mukanasi avustaja ja/tai opaskoira. Ilmoittaudu 30.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi Ilmoittautuminen on sitova. Laskutamme lipun hinnan ennen näytöstä. Yleisavustaja jakaa liput paikan päällä ennen näytöstä. Tapaamme Suuren näyttämön aulassa klo 12.20, niin että ehdimme testata kuvailutulkkauslaitteet kaikessa rauhassa. Esityksen kuvailutulkki on kokenut ja pidetty Pipsa Toikka.

Esityksen kesto 2 h 45 min sisältää väliajan. 

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry ja Kansallisteatteri