Pe­lon­ke­syt­tä­jä: kurssi esiin­ty­mis­jän­ni­tyk­sen ke­syt­tä­mi­seen

Esiintymisjännitys voi pahimmillaan lamaannuttaa kehosi, mielesi ja sielusi ja muuttaa esiintymistilanteet painajaiseksi. Usein ajatellaan, että esiintymisjännityksen kanssa täytyy vain elää eikä sille voi mitään. Pelonkesyttäjä-kurssi lähtee siitä, että esiintymisjännityksen voi oppia kesyttämään ja että pelko ja ahdistus eivät ole välttämättömiä hyvälle esitykselle.

Aika

Paikka

Google Meet -etäyhteys ja sähköpostilista

Kurssilla harjoitellaan erilaisia mielen taitoja ja näkökulmia, joilla esiintymisjännityksen kokemusta voidaan lieventää hyvinkin paljon. Kuten mitä tahansa muita taitoja näitäkin tarvitsee harjoitella, jotta ne voi todella oppia.

Kurssi pidetään etäyhteydellä Google Meetin kautta ja sähköpostilistalla. Kurssin opettajana toimii laulaja, lauluvalmentaja Riikka Hänninen. Kurssi sopii kaikille, jotka kärsivät esiintymisjännityksestä, on esiintyminen sitten puhelimella soittamista, laulamista, näyttelemistä tai jonkin asian esittelyä muille.

Kurssilla on viisi 1,5 h opiskelukertaa ja viisi 45 min harjoittelukertaa. Opiskelukerrat ovat tiistaisin klo 18.00-19.30 ja harjoittelukerrat torstaisin klo 18.00-18.45. Kurssi alkaa 22.2.2021.

Kurssin hinta on 40 e Kulttuuripalvelun jäsenille ja 65 euroa ei-jäsenille. Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi  viimeistään 15.2.2021. Kurssi toteutuu, jos sille osallistuu vähintään kuusi henkilöä. Maksimiosallistujamäärä on 10 henkilöä.

järj. Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry ja Opintokeskus SivisSivu päivitetty