Tanssin etätuokio

Koreografi ja tanssija Sara Grotenfeltin Tanssin etätuokio on lempeä tutustuminen tanssilliseen kehollisuuteen. Google Meet -etäyhteyden kautta toteutettavassa tuokiossa keskitytään liikkeen tuntuun ja kehon sisäisten kytkösten havaitsemiseen.

Aika

Paikka

Google Meet -etäyhteys

Työpaja sisältää kevyen lämmittelyn, keskustelua ja yksinkertaisia harjoitteita, joita Sara ohjaa puheella. Harjoitteet tehdään istuen, maaten ja seisten eivätkä ne vaadi paljoa tilaa. Sara seuraa webkameran välityksellä osallistujia ja ohjaa anatomisesti turvalliseen liikkeeseen. Harjoitteet ottavat vaikutteita joogasta, somaattisista menetelmistä ja länsimaisen taidetanssin historiasta. Niiden tarkoitus on herätellä verenkiertoa, lämmittää lihaksistoa, antaa energiaa ja tuottaa iloa. Jokainen osallistuja tekee harjoitukset omista lähtökohdistaan käsin. Tärkeää on se, miltä liike tuntuu, eikä minkään tietyn päämäärän saavuttaminen. Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tanssista. Harjoitteiden tekemiseen tarvitaan tuoli, jolla istua, matto tai viltti, jolla maata, ja hieman lattiatilaa.Työpajaa varten kannattaa pukeutua mukaviin, joustaviin ja lämpimiin vaatteisiin.

Tanssin etätuokion hinta on 10 e. Mukaan mahtuu 10 tanssista kiinnostunutta. Ilmoittaudu tuokioon viimeistään 1.3. sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi ja saat Google Meet -osallistumisohjeet.

Järj. Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ja Opintokeskus Sivis

 

 

 

 


Sivu päivitetty