Va­lo­ku­vaklu­bin vieraana Toni Härkönen

Toni Härkönen on sipoolainen valokuvataiteilija. Hänet tunnetaan pääasiassa lehti- ja henkilökuvaajana. Tonilla on takanaan pitkä ura myös mainoskuvauksen sekä kuvankäsittelyn saralla. Hänet valittiin vuonna 2003 vuoden muotokuvaajaksi.

Aika

Paikka

Iiris-keskus, 5.krs, Marjaniementie 74, Itäkeskus, Helsinki

Between Ashes- Ulkoinen linkki Galleria Laterna Magicassa Helsingissä vuonna 2019 oli Härkösen ensimmäinen yksityisnäyttely.  Teoskokonaisuuden kuvat olivat valokuvia, jotka ovat leikattu keskeltä kahtia ja sama kuva on toistettu leikkauskohdasta peilikuvana, aivan kuin Rorschachin musteläiskätestissä. Tästä tekniikasta ja kaikesta mahdollisesta valokuvaukseen liittyvästä Toni kertoo Kulttuuripalvelun keittiötilassa Iiris-keskuksen 5. kerroksessa lokakuisena lauantaina.

Kulttuuripalvelun Valokuvaklubi käy kuvausretkillä, kutsuu ammattilaisia opastamaan, kuvaa ja keskustelee. Kokemukset ja onnistumisvinkit jaetaan yhteisellä sähköpostilistalla ja tapaamisissa kerran kuussa Helsingissä tai etäyhteyden välityksellä.

Kuvausvälineeksi käy mikä tahansa kuvia napsiva laite eikä aiempaa kokemusta tarvitse olla, sitä karttuu nopeasti hyvässä seurassa. Tutustu klubilaisten kuvailutulkattuihin otoksiin Valokuvaklubin omilla nettisivuilla- Ulkoinen linkki.

Lokakuun kokoontumiskerta on maksuton. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.10. sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi Lisätietoja Valokuvaklubin toiminnasta saat Petri Mäkelältä P. 040 561 5598.

Järj. Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry

 

 


Sivu päivitetty