Kult­tuu­ri­pal­ve­lu etsii jäseniä Kuun­nel­ma­raa­tiin

Maineikas ja arvostettu Sokeain kuunnelmapalkinto on jaettu vuodesta 1968 alkaen. Voittajan valitseva Kuunnelmaraati toimi ensimmäiset 50 vuotta Näkövammaisten liiton alaisuudessa. Vuonna 2017 se siirtyi Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n hallinnoitavaksi ja osaksi Kulttuuripalvelun toimintaa.

Etsimme Kuunnelmaraatiin kuutta näkövammaista jäsentä kaksivuotiskaudeksi 2022-2024. Toivomme, että raadin jäsenet ovat kuunnelmasta kiinnostuneita, kuunnelmapalkinnon jakamiseen motivoituneita, eri ikäisiä, taustoiltaan erilaisia, eri puolilla maata asuvia näkövammaisia.

Kuunnelmaraadin jäsenen tehtävä on kuunnella kaikki vuoden aikana ilmestyneet kotimaiset kuunnelman kantaesitykset tai ensidramatisoinnit. Kuunnelmat toimitetaan raatilaisille sopivassa muodossa. Kuunnelmapalkinnon voittajan valintakokous järjestetään alkuvuodesta. Raadin jäsenet osallistuvat myös palkintojenjakotilaisuuteen. Korvaamme matka- ja ruokailukulut.

Raatilaiset valitsevat keskuudestaan puheenjohtajan, jonka tehtävä on johtaa valintakokousta, kirjoittaa raadin perustelut voittajakuunnelmasta ja koordinoida raadin toimintaa.

Ilmoittaudu ehdokkaaksi ja kirjoita itsestäsi lyhyt esittely, jossa kerrot erityisesti suhteestasi kuunnelmaan ja valmiudestasi sitoutua kuunnelmaraadin toimintaan. Lähetä esittely 22.10.2021 mennessä kulttuurituottajaTanja Rantalaiselle sähköpostitse osoitteella tanja.rantalainen@kulttuuripalvelu.fi Kuunnelmaraadin jäsenet valitsee Kulttuuripalvelun hallitus.

Lisätietoja kuunnelmaraadin toiminnasta saat nykyiseltä puheenjohtajalta Mikko Ojaselta m.ojanen@luukku.com tai P. 050 581 7770.

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n hallitus


Sivu päivitetty