Siirry pääsisältöön
Näkövammaisten Kulttuuripalvelun logo.
Näkövammaisten Kulttuuripalvelun logo.

Tie­dot­teet

Tältä sivulta löydät yhdistyksen ajankohtaiset tiedotteet.
Erivärisiä abstrakteja kuvioita seinälle maalattuna.

 • Raimo Tanskasen sävellykset heräävät eloon uuden muusikkosukupolven huomassa

  Trio kaiunsäde on vuonna 2018 perustettu, alati uusia musiikillisia tuulia haisteleva orkesteri. Sen muodostavat harmonikkataiteilija Joose Ojala, panhuilisti -laulaja Helena Taskila sekä pianisti Tuukka Ojala. Aiemmin Trio on konsertoinut esittäen Ennio Morriconen tuotantoa sekä suomalaisia ja kansainvälisiä tangoja. Nyt näiden projektien jatkoksi on trio Joose Ojalan johdolla kasannut Raimo Tanskasen soitin - ja laulumusiikin parhaita paloja esittelevän ohjelmiston.

 • Suomelta ehdokas ILCS-laulukilpailuun

  Näkövammaisten Kulttuuripalvelu on ensimmäistä kertaa, kokeilumielessä ilmoittautunut osallistujaksi kansainväliseen näkövammaisten laulukilpailuun, jonka järjestäjä on Saksan näkövammaisten järjestö. Finaali on 12.5.2023.

 • Kulttuuripalvelun joulu

  Toimisto on suljettu 23.12.2022-1.1.2023.

 • Näkövammaisten Kulttuuripalvelun uutiskirje 4/2022

  Julkaisemme Kulttuuripalvelun uutiskirjeen neljä kertaa vuodessa jäsenten sähköpostilistalla, yhdistyksen Facebook- ja nettisivuilla sekä Näkövammaisten liiton kulttuuri- ja ilmoitukset -alueilla. Uutiskirjeen kokoavat puheenjohtaja ja kulttuurituottaja.

 • Joonatan Tolan Punainen planeetta voitti Laurin kirja 2022 -äänikirjapalkinnon

  Näkövammaisjärjestöjen jakaman Laurin kirja -äänikirjapalkinnon vuonna 2022 on voittanut Joonatan Tolan romaani Punainen planeetta lukijanaan Ilkka Villi. Palkinto on yhteensä 6 000 €.

 • Laurin kirja 2022 -äänikirjapalkinnon finalistit valittiin - Mukana seitsemän teosta Aleksis Kiven hengessä

  Näkövammaisjärjestöjen joka toinen vuosi järjestämän Laurin kirja -äänikirjakilpailun finalistit julkistettiin 26.9. Palkinto laadukkaalle äänikirjalle jaetaan nyt toisen kerran.

 • Näkövammaisten Kulttuuripalvelun uutiskirje 3/2022

  Julkaisemme Kulttuuripalvelun uutiskirjeen neljä kertaa vuodessa jäsenten sähköpostilistalla, yhdistyksen Facebook- ja nettisivuilla sekä Näkövammaisten liiton kulttuuri- ja ilmoitukset -alueilla. Uutiskirjeen kokoavat puheenjohtaja ja kulttuurituottaja.

 • Vuo­krat­ta­va­na kaksi toi­mis­to­huo­net­ta

  Näkövammaisten Kulttuuripalvelu vuokraa kaksi toimistohuonetta (13,5 neliötä). Huoneet sijaitsevat Iiris-keskuksessa Itäkeskuksessa, osoitteessa Marjaniementie 74, 00930 Helsinki.

 • Kulttuuripalvelun loma-aika

  Toimisto on suljettu 4.-29.7.2022. Kiireellisissä asioissa voit ottaa yhteyttä yhdistyksen puheenjohtaja Timo Kuoppalaan P. 050 3521395 / timo.kuoppala55@gmail.com

 • Kajastus 2/22 on ilmestynyt

  Kulttuurilehti Kajastus ilmestyy vuoden 2022 alusta maksuttomana verkkolehtenä. Näkövammaiset lukijat voivat hakea sen tekstimuotoisena Näkövammaisten liiton luetus-palvelussa. Lehden voi myös tilata äänitteenä.

 • Whatsapp-ryhmä näkövammaisille musiikin ja audiotekniikan harrastajille

  Näkövammaisten Kulttuuripalvelu on kokoamassa Whatsapp-ryhmää musiikin ja audiotekniikan harrastamiseen liittyvien saavutettavuuspulmien pika-avuksi.

 • Näkövammaisteatteri etsii teatteri-ilmaisun ohjaajaa

  Näkövammaisteatteri on perustettu 1978. Harrastajateatteriryhmää ovat vuosien varrella luotsanneet monet teatterin ammattilaiset. Ohjelmistossa on ollut esityksiä lastenteatterista kabareehen, farssista näytelmäkirjallisuuden klassikoihin. Toiminnalle etsitään uutta ohjaajaa.