ILTAMAT

90-vuotias Näkövammaisten Kulttuuripalvelu järjestää Iiris-keskuksessa Sokeain viikon torstaina 11.11.2021 ILTAMAT eli väkevän ohjelmallisen illanvieton.
Teksti: Tanja Rantalainen

Illan juontajina sädehtivät Kulttuuripalvelun puheenjohtaja Timo Kuoppala ja edellinen puheenjohtaja Eija-Liisa Markkula. Juontajien juhlamuoti heittää iltamien kulta-aikaan. Yleisökin saa mielellään sipaista Brylcreemiä tukkaan tai kokeilla, vieläkö rakas kretonkileninki pukee.

Puheenjohtajat ottavat vastaan onnitteluja Braille-salin ovenpielessä klo 17.30 alkaen. Ohjelma alkaa Braille-salissa klo 18, on moraalia vahvistava ja kestää noin tunnin. Tietoiskujen ja mieltä kohottavien nostojen välissä kuullaan Markku Kännisen esittämiä 50-luvun muoti-iskelmiä ja Kari Ojan juhlaräppi. Sitten nautitaan vahvat kahvit ja pistetään jalalla koreasti Kännisen haitarin tahtiin.

Pääsymaksua emme vaadi, mutta varaa mukaan pikkurahaa arpajaisia varten. Antell-ravintolan pitämästä puffetista saa ostaa kaikenlaista. Taskumatin voi laittaa povitaskuun tai jättää vaatekaapin ylähyllylle, koska iltamissa saa ostaa drinkkilippuja.

Olkaa kilttejä ja ilmoittautukaa iltamiin viimeistään 5.11. sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi Jos on oikein tuhma, niin tulkoon vaan.

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry

 

 

 

 


Sivu päivitetty