Kenen kynästä lähtee juh­la­räp­pi?

Ilo irti ja revittelemään! Vakavien aikojen vastapainoksi kaipaamme rytmin riemua ja hersyvää asennetta. Kulttuuripalvelu etsii juhlaräppiä, joka kajahtelisi käytävillä ja estradeilla kun täytämme tänä vuonna kaikki yhdessä 90 vuotta.
Teksti: Sari Kekkonen

Tee siis rap-biisi ja toimita siitä äänite ja teksti ajallaan Näkövammaisten Kulttuuripalveluun. Kaikki näkövammaiset voivat osallistua ja paras tietenkin palkitaan. Voittaja kutsutaan myös esiintymään hilpeisiin iltamiin tai ties mihin bileluoliin, kunhan ajat sallivat. Voit tehdä kunniaa tai nauraa ajan ilmiöille, näkövammaisuudelle ja kaikille elämän ihmeasioille. Revi tai rakenna, mutta älä pidättele!

Toimi näin:
Luo hillitön räppi ja äänitä se digimuotoon. Tuomaristo saa kuunneltua ainakin mp3 ja wav-muotoiset tiedostot. Lähetä lopputulos sähköpostissa, WeTransfer-palvelun kautta tai muistitikulla 31.5.2021 mennessä. Liitä mukaan sanoitus
sähköisenä, mustavalkoisena tai pisteillä, osoitteet jäljempänä.

Täysin villi ja epäammattimainen raati valitsee yhden teoksista ja palkitsee sen 200 eurolla. Sen jälkeen Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry saa oikeuden keksiä tapoja levittää biisiä ja sen tuomaa iloa eri metodeja ja medioita (ei kuitenkaan meedioita) käyttäen. Tekijän toivotaan, voivan, jos mahdollista, saapua juhlimaan ja esittämään voitokkaan räppinsä jossakin sopivassa tilaisuudessa.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja tieto julkistetaan useilla kanavilla 22.9.2021. Tekijän vastuulla on huolehtia, että teos on hänen omansa eikä muilta pönäisty. Keksi myös taiteilijanimi, joka käy nimimerkistä, ettei sinua muka tunnistettaisi arvioinnin aikana. Liitä kuitenkin oikeat yhteystietosi lähetykseen, että sinut löydetään, jos voitto sattuisi kolahtamaan. Lähetä kilpailutyö joko sähköpostin liitteenä osoitteeseen tanja.rantalainen@kulttuuripalvelu.fi , tai muistitikulla osoitteeseen: Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki. Jos WeTransfer-palvelun käyttö onnistuu, se on tosi OK. Älä unohda liittää tekstiversiota äänitteen kaveriksi!

Lisätietoja antaa kulttuurituottaja Tanja Rantalainen P. 040 964 9288.

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry


Sivu päivitetty