Siirry pääsisältöön

Kult­tuu­ri­pal­ve­lu aloittaa kuun­nel­ma­pro­jek­tin

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu aloittaa varainhankintatempauksena kuunnelmaprojektin. Valmis jatkojännäri tulee myyntiin noin vuoden kuluttua.

Ryhdymme elokuun puolivälissä työstämään Anne Huttusen käsikirjoittamaa, yhdeksänjaksoista jännäriä nimeltä Kellot soivat kuolemaa. Jännärijoutsenista tuttu Anne ohjaa kuunnelmansa itse. Jännittävä ja romanttinen tarina kertoo nuoresta naisesta, joka joutuu vahingossa aikamatkalle 1800-luvun Englantiin.

Harjoittelemme ensi syksynä Helsingissä, Iiris-keskuksessa   tiistai-iltaisin klo 17.00 – 20.00. Luvassa on myös kolme pitempää viikonloppuharjoitusta.

Äänitykset alkavat  ensi vuoden alussa ja niiden aikataulusta ilmoitetaan ryhmälle erikseen.

Jännäriin mahtuu yksitoista nais- ja seitsemän miesnäyttelijää. Etsimme myös äänisuunnittelusta innostuneita henkilöitä varsinaisen äänittäjän avuksi.

Hae rohkeasti mukaan olitpa ehta ensikertalainen, kokenut näkövammaisteatterilainen tai jännärijoutsenparven jäsen. Tärkeintä on vain se,  että sitoudut projektiin täysillä.

Lysti maksaa sinulle Kulttuuripalvelun harrastusmaksun verran, eli jäseniltä  50 euroa ja ei-jäseniltä 80 euroa. Jos osallistut samalla useampaan Kulttuuripalvelun harrastusryhmään, hinta on ryhmää kohden puolet lukukausimaksusta.

Jos tulet Pk-seudun ulkopuolelta, matkakulut korvataan sinulle 20 euroa ylittävältä osalta/harjoituskerta. 

Jos innostuit, ota yhteyttä ohjaaja-Anneen viimeistään to 25. toukokuuta sähköpostitse

sallyanne.huttunen@elisanet.fi

tai puhelimitse 0500 885683. Sen jälkeen jokaiselle hakijalle ilmoitetaan henkilökohtaisella viestillä, onko hän tullut valituksi projektiin.

Kerro ilmoittautuessasi, missä muodossa tarvitset roolivihkosi (pisteillä, isokirjoituksella, kännykkäviestinä tms.). Kerro, haetko näyttelijäksi, äänisuunnittelijaksi vai sekä että.  Jos Anne on sinulle tuntematon, kerro jotakin itsestäsi ja liitä mukaan puhelinnumerosi, jotta Anne voi tutustua ääneesi.

Lopuksi vielä kokeneen  ohjaaja-Annen terveiset:

Luvassa on kovaa työtä ja joskus väsymystä ja konfliktejakin.  Mutta enimmäkseen kuunnelmatyö tarjoaa onnistumisen ja yhdessäolon riemua ja pysyvän lopputuloksen, jota voi myöhemmin kuunnella yhä uudelleen ja uudelleen.

 

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ja Sivis-keskus