Siirry pääsisältöön

Pis­te­nuot­tien mer­ki­tyk­ses­tä ja ke­väi­sis­tä kon­ser­teis­ta

YLE julkaisi 11.4.2023 laajan artikkelin pistenuoteista sekä näkövammaisten musiikin harrastajien - ja ammattilaisten kohtaamista rakenteellisista haasteista.

Artikkelin voit lukea täältä - Ulkoinen linkki

Kulttuuripalvelu järjestää perjantaina 14.4 sekä lauantaina 15.4. varainhankintakonsertit klo 19, toisen Iiriksessä ja toisen Vantaan näkövammaisten Ruusupavilijongissa os. Kisatie 21. Konserteissa Trio Kaiunsäde esittää Raimo Tanskasen musiikkia. Raimo oli myös pistenuottityön suomalainen pioneeri. Ilman pistenuotteja näitäkään sävellyksiä ei oltaisi voitu kirjata jälkipolville. Kulttuuripalvelu on ainut suomalainen toimija, joka aktiivisesti edistää pistenuottien käyttäjien asemaa. Jos siis näkövammaisten musiikkiharrastus on lähellä sydäntäsi, KP:n tukeminen on paras tapa edistää asiaa. Konsertin lipputulot luovutetaan lyhentämättöminä Kulttuuripalvelun toimintaan.

Lippukauppaan- Ulkoinen linkki

Perjantain konsertti striimataan ja jälkitallenne jää youtubeen kahden viikon ajaksi. Jälkitallenteeseen ovat oikeutettuja kaikki konserttilipun ostaneet, ostipa sen sitten ovelta tai netistä.

Jenny ja Antti Wihurin rahasto on tukenut varainhankintakonserttien tuotantoa.

 

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry