Siirry pääsisältöön

Suomelta ehdokas ILSC-lau­lu­kil­pai­luun

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu on ensimmäistä kertaa, kokeilumielessä ilmoittautunut osallistujaksi kansainväliseen näkövammaisten laulukilpailuun, jonka järjestäjä on Saksan näkövammaisten järjestö. Finaali on 12.5.2023.

Internatiol Low-Vision Song-Contest -kilpailun sivut - Ulkoinen linkki

Kulttuuripalvelulla on vahva ehdokas edustajaksi, mutta haluamme antaa kaikille mahdollisuuden osallistua. Haluamme korostaa, että tämä on kokeilu. Kulttuuripalvelun resurssit ovat pienet, ja mitään kovin raskasta kilpailukoneistoa emme voi laittaa pystyyn.

Kilpailuun voi osallistua jos esiintyjistä, tai laulun tekijöistä yksikin on sokea tai heikkonäköinen. Kappale saa olla enintään neljä minuuttia pitkä. Osallistujan pitää hyväksyä kilpailun ehdot: Että kaiken video-, audio- ja valokuvamateriaalin voi julkaista internetissä / käyttää striimauksessa ja että osallistujaa/osallistujia voi haastatella livenä finaalilähetyksessä 12.5.

Tee video ehdot täyttävästä kappaleesta esim. YouTubeen tai DropBoxiin ja Lähetä linkki videoon kulttuurituottaja Tanja Rantalaiselle sähköpostiosoitteeseen tanja.rantalainen@kulttuuripalvelu.fi viimeistään 15.3. Kulttuuripalvelun kulttuuritoimikunta käsittelee videot pikaisesti ja ilmoittaa päätöksestään viimeistään 24.3. Suomen ehdokas on ilmoitettava laulukilpailun järjestäjälle 31.3.2023.