Siirry pääsisältöön

Whatsapp-ryhmä nä­kö­vam­mai­sil­le musiikin ja au­dio­tek­nii­kan har­ras­ta­jil­le

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu on kokoamassa Whatsapp-ryhmää musiikin ja audiotekniikan harrastamiseen liittyvien saavutettavuuspulmien pika-avuksi.

Keskustelu voi liittyä musiikin harrastamiseen, teknologiaan (mikrofonit, tallentimet, äänikortit ja oheislaitteet), miksaamiseen ja äänen muuhun jälkikäsittelyyn, nuotteihin ja musiikin kirjoittamiseen tai mihin tahansa sellaiseen aiheeseen, joka sivuaa musiikkia, audioteknologiaa ja näkövammaisuutta. Ryhmässä voit kysyä apua omaan ongelmaasi ja auttaa muita asioissa joissa sinulla on tietoa ja osaamista. Ryhmä on matalan kynnyksen paikka avun sekä hiljaisen tiedon jakamiselle ja saamiselle, joten sinun ei tarvitse olla jonkin asian ammattilainen voidaksesi liittyä ryhmään.

Keskustelussa noudatetaan hyviä tapoja sekä Näkövammaisten Kulttuuripalvelun hallituksen hyväksymiä eettisiä ohjeita ja periaatteita. Selkeyden vuoksi ryhmässä kommunikoidaan tekstimuotoisilla viesteillä, ääniviestejä saa lähettää perustellusta syystä kuten silloin, kun on tarve toistaa ruudunlukuohjelman sanoma ilmoitus tai vaikkapa välittää vikaantuneen laitteen pitämää ääntä.

Ryhmän ylläpitäjä on Joose Ojala. Lähetä Jooselle sähköpostitse nimesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen joose@jooseojala.fi, jonka jälkeen hän liittää sinut ryhmän jäseneksi.

Tervetuloa!